• Op werkdagen voor 23:59 besteld, overmorgen in huis!*
  • Wij zijn dé Grapplesnake importeur van Nederland
  • Wij sponsoren spelers
  • Wij zijn er voor spelers/trainers/coaches/tennis acadamies

Tour M8

onze nieuwste en meest geavanceerde snaar tot op heden. In deze snaar hebben we geprobeerd de goede eigenschappen van Tour Sniper en Alpha te combineren. Deze is snaar is acht-hoekig en 1.3mm dik. Hij is zeer duurzaam en behoud zeer goed spanning. Hij geeft stabiliteit en controle, maar tevens is tevens comfortabel en geeft veel gevoel. (Binnenkort via webshop verkrijgbaar)

Tour Sniper

Vergelijkbaar qua kenmerken met snaren zoals Luxilon Alu Power of Solinco Tour bite. De snaar is vijf-hoekig en pre-stretched, en vrij zacht. Een echte controle snaar. Hij speelt erg consistent en de spinpotentie door de vorm is geweldig. Dit is onze Tour level snaar, en krijgen veel positieve feedback.

Alpha

Ontwikkelt naast de Tour Sniper. Nog iets zachter, maar met behoud van controle, en iets meer power. Daarbij is hij ook vijf-hoekig, en voelt stabiel bij harde slagen.

Gamechanger

Deze snaar is ontwikkeld met de focus op spin, comfort en duurzaamheid. Ook op deze snaar zeer veel positieve feedback van spelers. Het is een vier-hoekige snaar met veel power en spin met behoud van controle en comfort.